Generalno, u samoj reprodukciji neces osetiti nista.
Foobar u mom racunaru datira iz davnih vremena, kada su racunari bili slabi pa se trazio program odlicnih performansi koji ne jede resurse ... a tada je recimo na mojoj masini, winamp jeo duplo vise cpu i memoriju nego foobar.
Recimo, winamp 6 CPU a ovaj 3 ....
Mislim, zanemarljivo .... ali na nekadasnim masinama se pazilo na svaki program ... jer, nakupi se.
A onda po navici ... jbg, ostalo u toj meri, da winamp vise ne mogu ocima da vidim
Generalno, iz foobara mogu narezati audio CD, mogu konvertovati iz necega u nesto ... prikuplja mi informacije o pesmi koja svira, koji je album i vadi krattku biografiju autora.
Za albume sa racunara, i ajde ... ali kad slusam radio, jako mi je bitno da o trenutnoj pesmi pruzi sto vise informacija ... povezan je sa last.fm bazom
Inace, ovo sa plejerom za velike decake ... je neka nasa interna zajebancija ... Storm je za winamp, a mi ostali foobar ili miks ...kako ko, tako da ipak ostavljam tebi da odlucis sta ces koristiti.
Mali je, odlican je ... radi posao vrlo dobro ... i dosta je rasiren u upotrebi kod audiofila, mada rekoh, nema nekog generalno boljitka u samoj reprodukciji.
Na kraju, stvar ukusa ...