Ne videh bas puno tema vezanih za ovaj aparat,a i ne dobih bas puno pomoci od clanova ovog foruma,posebno sam to ocekivao od Zarka.Jedina pomoc od njega je bila da postavim fotografije,i jos jednom da postavim gotografije, kao da ne znam kako one otprilike treba da izgledaju snimljene u automodu jer kao sto sam i napisao ovo mi je 6 aparat po redu.Valjda se da zakljuciti da se bar malo razumem.Ja zaista Ne znam koji su to zadovoljni korisnici ovog modela kojih ima puno kako kazete.Vrsljajuci po forumima sve vise vidim koliko ljudi ostavlja komentare vezane za ovaj model i to u negativnom kontekstu,a u kojem drugom,jer nije tesko doci do tog zakljucka.
Dakle rezime svih foruma,jedan od njih pc berza jeste Ni slucajno NE razmisljati o ovom aparatu,Krs nevidjen.Cim svetlo nije savrseno pravi mrljave i zrnaste fotke.Bezati od njega.Itd.Potpisujem sve.Dakle ipak sam bio u pravu,doduse nisam ni sumnjao jedino su me pojedini clanovi ovog foruma malo pokolebali sa svojim stavom.Napominjem da su mnogi ostavljali negativan komentar za ovaj model,i iskljucivo za njega,dok su veoma hvalili 720is...U svakom slucaju ne preporucujem Canon sx 100is nikom,a licno cu Canon zaobilaziti bar u skorije vreme.Hvala na savetima!