0 glasova bracahifi - nebo je lepo izvučeno, međutim, ostatak fotke je desaturisan, a jesen krase lepe boje
0 glasova djaniru - generalno nije loše, s tim da osim bojenja trave, pojačane saturacije šume i neba, nije previše eksperimentisano
0 glasova Zoran Rodic - fino oštrenje, jako prijatna žuta. ova je bila u užem izboru, nedostajalo je još samo malo...
0 glasova Emilijen - višak crvene i nedostaje oštrenje
3 glasova StORM48 - najprijatniji mix boja, te sve ukupni tonalitet
0 glasova beske - dobre boje, ali je previše naoštreno, što je posebno pokvarilo oblake i dalo im onaj "kartonski look"
0 glasova millas - nemam posebnih zamerki, samo mi je suviše umereno
1 glasova neo - jako fino izvučeni detalji. nedostaje mi malo saturacije da dočara jesen
0 glasova Bole - krošnje drveća su suviše otišle na boje "FC Milan" i pogubili su se detalji tamo gde bi trebalo da ih ima
0 glasova djukxxx - ovo bi bila sasvim solidna obrada kad bi se smanjila ta cyan
0 glasova Bugarin - baš lepe boje, žive, ali je fotka nedovoljno oštra
0 glasova neonka - taj gradient mi je nekako zeznuo nebo i delove krošnji. takođe, selekcija trave nije umekšana pri promeni boje, tako da je prekid na ivici šume suviše oštar
2 glasova DeVil - možda malo više crvene, ali su boje generalno jako prijatne i postignut je taj neki dreamy efekat
0 glasova Hornet - ovog bi banovao sa foruma, zbog tog lens flare-a na nebu, pod obavezno
0 glasova MIHAIL0 - sve drugo ok, sem što mi nedostaje malo saturacije
Jel' ovako nešto?
Ajd' sad da svih 15 učesnika bude zadovoljno komentarima
Edit: Hvala Bole, i ti si nama drag drug član