Hvala svima! Kada bi se napravila retrospektiva svih ideja, pohvala, sugestija, pomoci i podrski, od mog pocetka na ovom forumu do danas, bila bi to lepa zbirka ljudske i kolegijalne solidarnosti. Bez lazne skromnosti, napredovao jesam, ali toga ne bi bilo da nije svih vas. Za mene je to velika obaveza da sada kada vidim fotografiju za koju mislim da mogu da dam neku sugestiju, ja to i ucinim, jer znam koliko to coveku znaci. Ne bavimo se mi fotografijom zato sto od toga imamo nesto, ne! Mi smo ovde jer fotografiju volimo i jer u svaki snimak hvatamo zaledjeni trenutak zivota, koji tako brzo bezi. Do proleca verovatno nece biti insekata. Posto sam uz pomoc svih Vas dostigao neki prihvatljiv nivo, smatram da sam zavrsio skolovanje, bar ono osnovno jer ucicu dokle god zivim. Na prolece cu otvoriti novu makro temu, ovaj put ne "skolsku" - bar se nadam, i opet cemo se na njoj druziti. I jos nesto: posebno sam ponosan sto sam sa nekim forumasima postao prijatelj sa kojima se dopisujem i van foruma. Njima mogu slobodno i bez stida da posaljem mejlom bilo kakvu fotografiju i da trazim savet, da zamolim da nadju resenje, pomoc... To je velika stvar. Jos jednom, svima hvala i neka vas oprema verno sluzi i prati dobro svetlo. Temu zatvaram fotografijom nekog ko to zasluzuje, jer bio je uz mene kod svakog snimka koji sam napravio. I uvek ce biti...