Sve je to uredu, ali ko ce da se prihvati tog posla
Jedna moja mala kritika pokrenu par drugih kritika koje su ocigledno vecini smetale, sta da vam kazem, otpoceo sam revoluciju
Nista, nemoj vise da pricas, nego se prihvati posla.
Jer pazi, ako ne mozes da se prilagodis i nesto bi da menjas onda moras da svojim primerom pokazes da moze i bolje. Tako da ako onaj ko ne moze da da svoj primer, a ima primedbe, moze lako da se protumaci da je sve to obicno trolovanje.
Ovu temu su pokrenule nase kolege sa foruma i sve same odradile.
Sve je to lepo kad drugi treba da zavrne rukave, tako da, kritike jesu vazne ali mora da se bude i odgovoran.
Nije tacno da je vecina za neke promene, jer je ovakav sistem funkcionisao i ranije, i svi smo jeli krompire, ali znajuci da tako pobedjujemo svoju sujetu.
Najteze se prilagoditi, a da opstanes kao licnost i to je najveci izazov, ali tako je i pobuna bez licnog zrtvovanja ili primera, prazna prica.
Znaci, sve moze, ali dokazite da ste ozbiljni, tako sto ce te dati i prakticno svoj doprinos.
Ipak revulucije traze licne zrtve, a ne tudje, zar ne
Sto se tice anonimnog kacenja fotki, ja sam za, ali da exif skidaju
revolucionari i da postavljaju fotke za pocetak. Ako to sve bude lepo funkcionisalo moze da preuzmu i Admini ako imaju vremena.
Kad se setim kako su to sve radili pokretaci Neonci i Rodic, sve sami i prosto mi je bilo zao da zakeram nego su mi i krompiri bili slatki u tom drustvu.
I naravno, ovo moje misljenje je krajnje dobronamerno i u cilju napredka foruma ali bez namere da dalje polemisem o tome.
Poz od Deshe