po mojoj gruboj proceni negde izmedju 6-7000 poruka su Frank & Co uspeli da postave u ovom zadnjem napadu na forum...
Tema ima baš mnogo i gotovo da nema one koja nije zagadjena.
Juče smo obrisali bar 2000 i zabranili prisustvo kolovodjama bez obzira sa koje ip adrese pristupili.... A pristupali su preko njih 20-30.
Uglavnom je to, koliko sam mogao da primetim, iz Nemačke... sto opet ne mora ništa da znači...
Hvala Miodragu sto nam je ustupio lozinku i pass da možemo da pristupimo administraciji....Ko god da je u pitanju...Sad nekako možemo i sami...
Potrajace bar nedelju dana ako ne i duže dok se sve ne počisti...A posle ćemo pokušati da malo unapredimo rad foruma. Radićemo na stvaranju uslova da se zajednica proširi, ali opet ne i po svaki cenu.
Uvek je bilo i biće onih koji vole ovaj hobi...Znanje koje ovde može da se nadje suprotno nekim mišljnjima, nikako ne mogu zameniti društvene mreže.
Biće tu potrebna pomoć svih koji ovo čitaju..a trenutno vas nažalost nema mnogo.
S tim u vezi, želja mi je da Moderatorska ovlašćenja dobiiju još neki ˝preživeli članovi˝ ovde, i tako postanu još kreativniji i aktivniji.
Vi ste zaista zaslužni što je forum opstao i što nije ugašen kao mnogi, i nije teško zaključiti da je reč o istinskim zaljubljenicima u fotografiju.
Tako da Tviti, Cronin a i ostali, šta da vam kažem...