da li si sigurna da ima ima USB ULAZ tj da mozes da ga zakacis na obican usb i punis sa usb-a 2 baterije, posto sam ja video nekoliko canon punjaca za duplu bateriju i imaju USB IZLAZ da mozes da paralelno sa tvoje dve baterije punis i neki usb uredjaj...
dupli LE-E6 sa usb izlazom, ulazom za 100-240VAC, 12V (kola/upaljac) i izlazom za usb sam platio u nemackoj tipa 40eur (nije canon original ali vrlo vrlo kvalitetan, vec sam ga otvarao da vidim sta ima unutra, uradjen kvalitetnije od originalnog canona koji je stigao uz 5dmk3)
nema tu realno sta da kosta 450eur, elektronika tu kosta oko 5-10eur, firma, testiranje, pakovanje, zarade prodavaca, 40-100eur... sve preko toga nema smisla
na primer, DSTE je ok firma, nije canon, nije ni najbolja alternativa ali je skroz ok firma imam nekoliko od njih sprava skroz su korektne, dual lp-e8 koji se puni na usb je 12$ i to na preskupom amazonu
https://www.amazon.com/DSTE-Rapid-Battery-Charger-Micro/dp/B07FKCW4PPtako da 450eur je dranje na kub... ali vidi, ako ti treba za juce za posao koji ce ti zaraditi 4 soma, platis to sto ima tu sad i odma i jbg.. posto "meni trenutno neophodan"... ne vidim sto bi ti takav punjac bio neophodan al svako ima svoje potrebe..