Meni se sviđa, zanimljivi su kadrovi, a i film svakako daje neki svoj šmek.Je li sam i razvijaš film i praviš fotografije, ili si našao nekoga ko to (još uvek) radi?
Meni se deda svojevremeno amaterski bavio crno-belom fotografijom, imao je i svoju mračnu komoru u podrumu, ali je sa napretkom tehnologije digao ruke, ne mogavši više sve to da isprati... što je, na žalost, sve bilo mnogo pre no što sam se ja i rodio, a kamo li zainteresovao za istu.
Ja sam sa analnognim aparatima i filmom imao dodira odavno, kroz popularne ''idiote'', koji i nisu omogućavali neka podešavanja, a ruku na srce niti sam ja tad znao nešto posebno.
Danas mi je interesantan Fujifilm-ov ''Instax'', na foru polaroida, koji i jeste zapravo film (ISO 800), mada se ekspozicija u mom slučaju vrši naknadno, putem lasera u štampaču (moguće i direktnom vezom sa aparatom). Iako nije baš isto, ipak je zanimljivo, a ume da bude i prilično zahtevno po pitanju adekvatne ekspozicije da slika ispadne kako valja. A bude i lepa uspomena, i uvek izmami osmeh