ne znam koliko ti tu stabilizacija vredi kada ti mora tuces to sa 1/1000s ili brze zato sto se oni pomeraju tako da moze stabilise do prekosutra nista ti ne znaci ... mora imas ultra brz shutter da ti oni ne bi blurovali tako da ti stabilizacija na telu nebitna, ne moze odvrnes previse blendu (mada vidim ti tuces 2.8 dosta) ne mozes uhvatis 2-3 igraca u fokus .. tako da jedino sto ti ostaje je telo koje moze high iso bez previse suma ... i kontam da ti je do jaja da telo ima brz AF da bi sve to mogao da uvatis uopste .. kapiram tu bi recimo neke fore koje ima ML na canonu bile super, trap fokus recimo, ne znam dal to moze na nikonu, namestis ti fokus de oces i kazes mu da skljoca onda kad je vise od x% fotke u fokusu... i ono kad utrci igrac u kadar - dange on skljocne ... mozda, ne znam, ko sto rekoh nikad u zivotu nisam fotko neki dinamican sport ... ono malo iskustva sa rvanja, svetlo je krs, ne sme koristis blic, znaci high iso .. tu dobro telo sa dobrim senzorom najbitnije.. i odma posle toga - vestina u fotosopu za ciscenje suma .. ja to ne umem nikako
... pricaju ljudi lako, meni nije
a ne volim sum nikako, znam da se ne vidi u printu da nije tako strasno, suma, bunar .. sve znam al ne mogu, nervira me maksimalno ... evo vec 10 dana fotkam bebu sve neki polumrak, sve iso 50k+ .. uzas ..