Ma startovali su me zbog dva telefona,i to u dzepu,jedva sam im objasnio da mi treba i treci (cigla) koji je bio u rancu...
ja sam iz usa sad skoro dosao sa 2 aparata o ramenu, skoro sa krita sa foto rancem punim stakla i jednim telom, presao kolima granicu 2x mesecno zadnjih 5 godina sa min jednim telom i min jednim staklom i zadnjih godinu dana + hero4 .. nikad mi nisu pravili problem. cak kada sam skoro isao za usa trazio onaj papir da upisem sta iznosim, oni me pitali sta ja reko 2 laptopa i 2 fotoaparata i 4 objektiva, ona teta kaze ma jok, za to ti ne treba.. i ja nisam popunio, pri povratku nisam imao problem...
za telefone, ako su gejfon, UVEK smaraju to znam, ja sa sobom nosim firmin droid a privatnu karticu izvadim iz gejfona ubacim u ciglu inace znam da me cekaju problemi, za gejfon smaraju cak i kad je vidljivo izakan i mator...
e sad, ti se spremaj ko da ce te akaju
, mene nikad nisu (za aparat i laptop, za sve ostalo jesu uvek, ku..te sam srece cesto me pozovu na crveni deo da vide sta to sve imam, poneses ispecatiran revers iz firme (seriski broj upisi u rusiji kad kupis aparat), na aparat zalepi nalepnicu sa "delovodnim brojem i imenom firme" i sve te slicne fore koje uglavnom pale..