Hvala svima, drago mi je da vam se dopadaju!
@argon
to je problem sa pajzažima i nekontrolisanim uslovima. I vreme fotografisanja je diskutabilno uvek. Recimo u junu kada su prve dve fotografije nastale morao bih da ustanem oko 3-4 da se nađem u svitanje na ovom mestu. Rezultat bi najčešće bio diskutabilan jer vas može sačekati sivo i bezlično nebo kao tebe u peščari. Najbolji period godine za pejzaže je od oktobra do marta. Ova ledena jutra su idealna jer je zbog mraza prozračnost vazduha fenomenalna, sunce nisko i difuzno, vreme promenljivo... Ja ,lično, baš ne volim leti da fotografišem. U principu sve je to iznuđeno u skladu sa slobodnim vremenom. Nije baš lako uklopiti posao,decu,školu...i druge obaveze sa hobijem. Meni je ova prva draga zbog dede planinara koji daje dinamiku fotografiji. Retki su pejzaži u koje uklopim ljude, a da mi to izgleda smisleno. Neonka ima fotografiju sa iste lokacije sa UWA i to je totalno drugi padež sa cvećem u prvom planu. Ja sam poslednjih 6 meseci pejzaže uglanom radio sa 24,40 i 70-200. Bara je nastala pred armagedon i spasavanje opreme od kiše.