Ček polako. Nisu baš odlične Generalno zanimljivo druženje. Nisamo videli roštilj i gitare. Ima potencijala i zanimljivih momenata na više slika. Probaj za par nedelja da pogleadaš ponovo ove fotke, pa razmisli šta si mogao drugačije da uradiš da bi one ispale drugačije i efektnije. Nemoj preterivati. Uoči 2-3 ključne ideje, i sledeći put probaj da ih realizuješ.
Ovde noćne su baš čiste za tako mali senzor. Dobro si odradio.
Hvala, roštilj se (svaki put) brzo pojeo
, a gitara je ovom prilikom izostala, na našu veliku žalost.
E sad, mene interesuje na šta bi ti konkretno sugerisao, jer sigurno na slike ne gledamo istim očima - ja velikim delom proživljavam situaciju kad gledam (svaku svoju) sliku, i to mnogo utiče na moj doživljaj iste. Toga sam vrlo svestan (i sumnjam da će intenzitet emocija bitno opasti za par nedelja), pa me zanima kako to vama sa strane izgleda.
A slike ću gledati još sigurno, kao što uvek i radim, samo da mi ne promakne nešto bitno/interesantno što ti/vi možda već vidite. A možda i postoji razlog (ili ja mislim ''razlog'') što je nešto tako kako jeste, a što se zapravo moglo rešiti na drugačiji način, a da ja toga nisam svestan, pa diskusija i tu pomogne, da se nauči nešto novo iz tuđeg iskustva.
Inače, ja obično svaku sliku posmatram kao celinu za sebe, pa i tu može biti problem pristupa, ako ih neko sve gleda kao deo jedne usko povezane teme/priče, onda zaista opšti utisak može biti prilično prenatrpan/haotičan, bez jasne vizije ili isticanja ideje vodilje. Kažem, meni celu priču prožima emocija koja sve to objedinjuje/povezuje, i zato vi možete biti mnogo merodavniji kako to zapravo izgleda sa strane, sa distance pukog posmatrača.
A za senzor i čistoću slika, pa recimo da se trudim da što bolje upoznam prednosti i mane svoje (nazovi) opreme, i da živim sa kompromisima... i da su ovde predstavljeni samo neki uspeliji pokušaji