pa nema sta previse da ga procenjujes, ako je "spolja u idealnom stanju" znaci da ga je cuvao, mazio i pazio
.. uglavnom naravno .. sansa da te neko predje uvek postoji mada zato imas forume, upoznas ljude ... nece niko da valja krsinu na forumu, za te stvari sluzi prepaid "throwable" sim kartica i kupujem/prodajem
... od ovde ljudi sa foruma ja bi se usudio od skoro svakog da uzmem polovnjak sa kojim je radio (a vidis mu u istoriji poruka cime je slikao), ne bi uzimao ono sto prodaju "od drugara" (a to uvek napisu) posto to ko zna cije je i sta je .. npr bugarin sad valja neki nikon, ja bi ga uzeo da me zanima nikon, z.rodic je pre x godina hteo da se resi svog starog canona, ja ga uzeo da imam jos jedan canon za zenu, more.. aparat je i dalje ko nov ... pogledas sta ljudi slikaju time, ako ne idu na safari to je 99% ok
... od ovih sto rade stok bi kupio recimo uvek, njima je aparat ono na stalku u klimatizovanoj prostorji 99% vremena, njihovih i 100k ispucanih snimaka i aparat je manje smoren nego mojih 10k .. nije vido ni kisu ni sneg ni ladno ... a kad prodaju ne prodaju sto im taj ne valja nego sto su kupili jos bolji
tako da .. sta znam .. svakako vidi da se "sretnes" sa covekom kad kupujes da vidis, nije ono sprava za kupovanje preko brze poste