Daleko od toga da bih se uvredio, ja postujem svaciji komentar i misljenje, i uvek volim da cujem! Cak sta vise, draze mi je da procitam kritiku, nesto konstruktivno i korisno, nego samo super, ql i sl...
Ovog vodopada/slapa imam i siri kadar, ali onda prljava pena, granje i otpatci kvare sliku vise nego ovakav kadar...
Druga je meni delovala fino, ne znam sta drugo da Ti kazem...
A to za opusteno setanje jeste tacno, donekle... Ali kad si tim putem prosao nebrojani broj puta, i napamet znas gde je sta i sta moze biti potencijalno dobro za slikanje, onda se odlazak svodi na pokusaj pravljenja sto bolje fotografije... Ja fotografiju tako shvatam, jer ako cu ceo zivot setati i cekati da mi se nesto poturi pod nos samo od sebe, i da ja treba samo da cekam te "prave trenutke", onda nista od toga... Veoma cesto se neki kadrovi ne cine kao dobri za fotku, a da se ispostavi suprotno, ili da se nesto cini bas kao stvorenim, a jedan pogled kroz trazilo ce te ubediti u suprotno!
Na zonu ne kacim fotke, veoma retko i postujem bilo sta, bice da si me pomesao sa nekim...
PozZ