I ti si zreo za neki milc. Bez njega se ne ide ni kod mame na nedeljni rucak
nisam nosio nista od opreme u greciju posto sam isao na nepoznato mesto nisam hteo da pored malog deteta brinem i dal ce mi neko ojaditi opremu, nije imalo nikakve veze sa tezinom i glomaznoscu dslr-a .. sa sobom sam nosio CAT telefon (ima kameru na nivou 199x godine ali je otporan na sutiranje, padanje, vodu...), kodak zi8 koji ono ako neko ukrade najveca steta 8G kartica u njemu i onaj rugged panasonic dmc-ft3 koji moze pod vodu, pesak, otporan na padanje i slicno - iliti otporan na malji deca .. tako da kao sto vidis "oprema" je bila u fazonu - ako neko mazne, nema veze .. nisam cak ni 350D poneo sa sobom a obicno ga nosim na more.. i pravo da ti kazem, osim ove bube, i nije bilo razloga, neki izleti sa momirom su bili nemoguci, ja visoke temperature ne podnosim tako da ni ja nisam u tom fazonu .. a tu po skali i po plazama "na peske" stvarno nije bilo sta da se slika ... ono imam brdo slika riba u plicaku, momira kako se umazao sladoledom i tako tih "travel foto" fotki koje su do jaja za pokazivanje babama i dedi "gde smo bili sta smo radili" sto je bila i poenta te "opreme" + ono istoriska dokumentacija, al nesto kao "da napravis dobru fotku", za to je potrebno da se mrdnes sa gradske plaze, da ustanes ujutro u 6 ili izadjes iz kuce u 7, odes cuku dve "negde" i fotkas ... sto meni nije bilo ni na kraj pameti, spavao sam negde od ponoci pa do 3pm svaki dan
a milc, milc sam nameracio to sam ti rekao, glavno zbog tezine, i to sam resio da idem na full frame sony, ovu II varijantu sa stabilizacijom u telu, no to cu na jesen/prolece pa cu tada videti sta je najbolje resenje ... dobro sam procenio da ne uzimam odma a7, vidim imaju problem sa udarcem zavesice, II varijanta je mnooogo bolja, videcemo sta ce do zime da se desi
PS
Jbt, pa bolje da si uzeo mobilni za foktanje.
i mobilni sam ostavio kod kuce, ovaj moj svakako pravi bolje fotke i filmove od tog kodak-a ... no nisam bas bio u fazonu da rizikujem da mi neko digne soma evra vredan firmin telefon na plazi u grckoj .. mislim da sam znao da ce biti ovako kako je bilo poneo bi ja i telefon i 50d i objektive, bilo je sigurno, prazno, nigde nikoga, ono mogao sam sta ocu da ponesem no nisam znao jbg ocekivao sam drugu pricu.. u svakom slucaju bar sam se naspavao
nego meni je ovde vise zanimljivo dal cu uspeti iz frejmova ovog videa nekim kompozitom da napravim dobru sliku, cisto tehnicki ..