meni ova zadnja serija sa ovom tetom deluje prepeglano
... svidja mi se svetlo, ostrina, kompozicija, mada ja za to nisam relevantan .. ali ovako kao posmatrac bas mi je upeglana nekako..
DSC4158_komparacija.jpg - mnogo mi se vise svidja leva slika, ali ono bas mnogo vise .. npr kada uporedim sa "opravljenom" desnom, svidjaju mi se highlight-i u kosi, i svidja mi se sto je posvetljena brada, ali mi se ne svidja upeglanost, ne svidja mi se svetliji vrat (meni je tu logicno da je vrat tamniji a vidim na svim slikama svi posvetljavate isti), ne svidja mi se promena boje i svetla na grudima ..
sad, da se razumemo, ne pisem ovo da bi nesto tebe kritikovao, sacuvaj me.. malo bi bilo glupo zar ne
.. nego da bi ja nesto naucio, posto kapiram da ovo sve ima razlog (posebno me zanima zasto vrat, i sta si tacno radio na grudima posto mi je original bas bas bas lepsi od opravljenog)... ovo za upeglavanje, mozda i ona ima puno sminke (bas mi se ne svidja kako je nasminkana, mozda mi i to smeta, to naravno nema veze sa tobom) i original deluje malo upeglano, na ostalim tvojim potretima toga nisam vidjao (tu upeglanost) tako da je mozda do toga..
inace mi se mnogo svidja kad neko okaci original+sredjenu sliku, iz toga moze mnogo vise da se nauci nego samo gledajuci gotov proizvod .. jos kad bi kacili ljudi i original celu fotku sa oznacenim kropom na njoj bilo bi bas mega