Ja ovo najiskrenije mislim, isto tako samo na malo drugaciji nacin mi se dopadaju fotografije naseg dragog kolege @Goxy89, ima tu nesto sto me tera da ih pogledam a obicno me te modne fotke ne zanimaju kada ih negde vidim, to sam skontao jos doko se nisam registrovao na forum listajuci razne teme ovde na forumu... Ima jos par nasih fotografa za cije radove mogu da kazem da imaju dusu
Inace ova faza emocije ide vise nego dobro, Maneater i Timeless moj apsolutni favorito medju tvojim fotkama, mislim da sam Timeless prvi prokomentariso da je nesto nesvakidasnje dobro sto se kasnije i potvrdilo...
Da da mene bas zanima, neko bi pomislio sagorecu u tom entuzijazmu i na kraju batalaiti sve, ali to se nece desiti, prosto sam takav, nema mnogo toga sto me zanima, ali kada se za nesto zainteresujem to postaje deo mog zivota zauvek
Steta sto nemam vise vremena za fotknje na terenu, a sve sto sam uslikao ovde je na forumu, ali zato doduse sporadicno imam malo vise vremena da se posvetim obradi, tako da na tom polju najvise istrazujem...