Veče.
Imam jedan čudan problem sa Photoshop-om CS6. Na računaru i laptopu ga imam već, iha-haj vremena.
Na računaru oke, dok je na laptopu bože sačuvaj. Dakle, riječ je u sledećem, potrudit ću se da to nekako objasnim, pa ako neko imao sličan problem, pa ga je riješio, nebi bilo loše da ga podjelite s nama.
Već 3x sam deinstal i inastal, kako bi vidjeo hoće li biti kakve promjene, no ono i dalje po svome. Otvorim PS, otvorim slike,nebitno,jbg ili raw, kada radim sa layerima, prilikom, bilo kojeg korišćenja od opcija,da li to bilo b/c,curve,level,vibrace,color balance, hbt ili sl, prilikom svakoga klika dolazi do smetnje da mi se pojavljuje slika skoro pa u crno beloj verziji, kada podešavam boje i ostalo, ne mogu odraditi, zbunjuje me,pravi pometnju, tako što blica slika i gubim to, tačnije tim blicanjem prebacuje pa ajdemo reći u skoro crnu sliku. Svi znate, kada otvorite sliku, pozadina Vam je sivkasta, međutim, meni, prilikom svakog,drugog klika, pretvara se u transparent, tačnije umjesto one sive boje, kao što bi trebala stajati. Pokušavao sam sve i svašta, deinstalaciju ,ponovnu instalaciju, krekovano sve odrađeno, međutim, ono i dalje pije mi živce na slamku, pa bi Vas zamolio, ako neko imao sl. problem, da mi pomogne ili ako negde ima takvo objašnjenje(ja ga nisam uspio naći nigde) da mi da upute.
p.s sry na povelikom textu, al ovo moram nekako riješiti