Uh, mnogo vam hvala momci, zaista
Alex, pratim tvoje radove ovde i planirao sam da dodjem na tvoju izlozbu u cetvrtak... ali bas u je sad naslo da iskrsne neki sluzbeni put i necu biti u Beogradu u cetvrtak. Bas mi ke krivo zbog toga... Ta slika je i meni omiljena iz cele serije
Ove prethodne, zaista nema neke velike mudrosti, samo treba doci do lokacije, sacekati pravo doba dana i osnovno znanje PS-a, zaista minimalna obrada.
Za psa je bas indikativno kako sam razmisljao pre fotke i to mi je bio dokaz da napredujem kao fotograf. Zapazio sam ga i imao sam 70-200 na telu. Znao sam da moram da uzmem sto kracu ziznu daljinu, da bih ga napravio veceg u odnosu na parlament. Takodje, posto je bilo mnogo automobila i ljudi u pozadini, hteo sam nesto duzu ekspoziciju da uhvatim samo svetlo farova, a ne mutljavinu od automobila. Rizikovao sam dosta, jer je trenutak mogao da prodje, ali isplatilo se. Mislim da ne bi bila ni priblizno interesantna fotografija da sam ga samo spucao sa 70-200. Trudio sam se da ne pravim nagle pokrete i zvukove. Sreca pa dzule nije uopste imao nameru da se pomera, iako sam mu bio bas blizu