Jos jednom hvala svima na savetima
@mladene, moj komentar da 50ka 1.4 ima kvalitet fotografije kao 24 70 kec je ustvari deo recenzije sa digital-picture.com. Nisam koristio taj zum tako da to nemogu potvrditi iz prve ruke. Meni bi to,iskreno, bilo veliko razocaranje.
@alek ti si u pravu sto se tice piskaranja po forumima.
Danas je sva oprema u sustini odlicna s tim da je neka jos bolja. Ja sam svoje najdraze fotke napravio sa 500d i plastikanderom. Tad sam fotkao 100 na sat a sad nesto kenjam, kao nije ostro,kao ovo,kao ono..
Nego...odluka jos nije pala. Najveci problem je sto nemam gde da probam te objektive u RIjeci. Bukvalno nema ih na prodaju u ducanima pa da idem probati. O rentanju da ni ne govorim. U celoj Hrvatskoj nisam nasao ducan koji renta objektive!!! A bez problema bi se iskesirao za objektiv da ga imam 24 sata, da ga osetim u potpunosti. Tako da.. jos cu se morati strpiti. 135cu sam narucio i platio online,bez ikakvog probavanja. I prezadovoljan sam. Od silnog citanja recenzija i sl. totalno sam u nedoumici da li da uopste uzemem neki od spomenutih a kamoli da ga uzmem na nevidjeno. Ali ajmo reci da nekako canon 35mm L nekako malo vodi u mom srcu.