E ovako ja sam samo jos jedan pocetnik koji bi hteo da udje u ovaj svet
E sad jedini problem je sto mi je budzet mali pa ne znam sta bih mogao da izvucem za te pare
Budzet mi je 400e
Ne bih nista preterano jer bi ja ovo pre kao hobi nego nesto ozbiljnije
Volim da slikam,to radim skoro ceo dan svaki dan,ali sve sa mobilnim telefonom jer do sad nisam bio u mogucnosti za bilo sta drugo
Sad sam krenuo da ucim i u ps da radim tako da ce sve biti super nadam se
E sad sta volim da slikam
Pa bukvalno sve,jedino portrete nisam do sad jer to nije bas da moze sa telefonom
Imam 2900 fotografija
E sad citao sam o objektivoma i za sada ja mislim da bi mi kit najvise odgovarao dok se malo ne uigram i tako to
Ja sam razmisljao o 2 varijante,ne znam zasto ali nikon je jedina marka koju bi uzimao od samog pocetka samo tu marku gotovim
Da li je dobro uzeti D3100 nov ili D3200 polovan ako nadjem pba sa kit objektivima koji dolaze uz njih
E sad vise volim novo kada sam ja prvi vlasnik ali problem je sto bi ja i snimao dogovorio sam se vec nesto sa drugarima ocemo da snimamo pa koliko sam video na netu D3200 je mnogo bolji za to?
E sad ako mi vi predlazete jos nesto slobodno recite mogu da poslusam sve
Ovo su neke koje sam slikao sa telefonom,znam da su lose ali sa telefona su i editovanje je bilo samo u njemu sto je minimlno i veoma lose
Ali stvarno kad bih napokon uzeo taj dslr imao bi vremena da mu se posvetim i vremenom bi naucio sve nadam se jer imam volju za to
E sad slike postavljam preko tapatalk tako da nzm koliko ce to unakaziti rezoluciju slika