@oldtimer - PS najvise koristim da uklonim visak na fotkama ili da preklopim par snimaka, tako da je on koristen na prvoj fotografiji i jos jednoj koju nisam ovde postavio (gde se vide tragovi farova od automobila koji prolaze). Ostale su (kao i prva) uradjene u LR, crno-bela konverzija i par gradienta i cetkica tj nista na fotke nije naknadno dodavano i sve su napravljene sa jednom ekspozicijom.
Stavise prva fotka je na ISO3200 greskom napravljena, a posle aparat nikako nije mogao da ukaci fokus na pravo mesto, tako da sam se borio sa njom i sumom. Srecom ekspozicija je bila idealna.
@Pericha & Serb - Istog misljenja sam bio i ja. Hteo sam da je skartiram istog trentka kako sam je napravio, pa posle ponovo kada sam je prebacio na kompjuter i na kraju sam je ipak ostavio i obradio, jer je ona par
ovoj fotki. Ona treba da predstavi kraj akcije, voznje... Vratili smo se u "garazu" i ceka se nova noc...
Hvala svima na komentarima, drago mi je da su vam se svidele fotke, jer to znaci da je eksperiment uspeo. Hvala jos jednom