Zaista sam prijatno iznenađen.
Posle svih ovih godina fotografije i forumašenja kojekuda rećiću nešto što sam rekao u nekom manjem društvu tj. nije bilo ovako javno. Najveći poklon koji svaki član dobija ovde je zaista jedno po mnogo čemu posebno mesto na kom može da se oseća potpuno opušteno i da uživa u svakoj diskusiji jer je struktura ljudi ovde kako onih koji ovaj forum uređuju, tako i onih koji učestvuju - takva da se ovde zaista osećamo kao kod kuće.
Postoje forumi u koje se ide jednom sedmično. U neke druge se ide jednom dnevno, a može biti samo jedan koji je "homepage". Za mene je to ovaj. Istovremeno želim da kažem da u godinama koje dolaze neće biti lako očuvati ovakav duh zajednice jer ljudi je sve više, a ljudi su različiti ali na sve to treba gledati kao na jedan pozitivan izazov u kom će se siguran sam, zajednički uspeti.
Ni ja niti bilo ko drugi ovde ne bi mogao dati svoj doprinos da sa druge strane nije imao kvalitetne sagovornike sa kojima je mogao i imao šta da podeli. Takođe bi to bilo nemoguće da iza svega toga ne stoji jedan sjajan urednički tim koji na pravi način shvata šta znači sloboda misli i govora i koji od diskusija ne pravi bob stazu kroz koju se krećemo napred velikom brzinom, a da istovremeno nemamo kud ni levo ni desno
Zato moja zahvalnost ide svima vama na jednom lepom i opuštenom druženju koje smo imali protekle godine uz želju da tako i nastavimo ali da našim druženjima dodamo malo i neke zajedničke foto izlete, možda i neke zajedničke izložbe fotografija. O tom po tom.
Još jednom hvala svima i razume se - idemo dalje!