Hvala
Bole hvala
Oldi. Astra mislim da su fotografije u redu, I mnogo vise od toga, te svi komplimenti za objektiv, neka sluzi dobro I neka pravi lepe slike! Inace, negde sam procitao da brzina zatvaraca treba da bude najmanje jednaka žižnoj daljini da fotografije ne bi bile stresene.
Pa sve je tako Oldi sto si napisao u teoriji. Kad na to zacine proizvodjaci stakla da VR ili kod Canona IS dozvolja do 4 blende... sto u praksi nije uopste tako, jedino preostaje licno iskustvo sa odredjenim staklom.
Zato sam uzeo u razmatranje ono sto mi je cronnin napisao, jel ni sam nisam primetio da je malkice stresena.
Ipak hvala tebi na kometaru prijatelju!
Objektiv necu da komentarisem, tehnikalije nisu moja jaca strana.
Ono sto primecujem je, da su ti fotografije mnogo bolje, izbor motiva, kompozicija...lepo
Hvala Bole a zasluge za to najvise pripisujem ovo forumu i Zoranu Rodicu koji me je naterao da ne budem lenj i da vise razmisljam pre nego li stisnem okidac.
Naravno iz dana u dan sve brze i lakse pronalazim motive, uglove, svetlo... i zato je potrebno dosta slikati i razvijati osecaj.
I tebi bi se zahvalio na tvojim komentarima, koji su itekako bili ozbiljno prihvaceni.
Ako bih poceo da nabrajam deshu, oldia, cronnina, tvitia, horneta... ma zapravo ceo forum, svi su mi na neki nacin bili tu da lepim tonom kazu sta ne valja ali i da pohvale kad je fotka uspela.
Zato ne menjam forum za 100 drugih.