Konstuktivna kritika (mozda ce zvucati grubo, ali mi nije namera da te uvredim, vec da ti skrenem paznju):
1. Pevac se obraca kome? Publici.
Kako cu ja (ili bilo ko drugi) da stekne taj osecaj sa fotografije? Tako sto ces stati ispred njega i uhvatiti taj momenat ili tacno bocno od njega kako bi uhvatio njegov pogled i gestikulaciju rukom uhvacenu u odredjenom smeru.
Ovako kako si je ti fotkao, fali mi da vidim publiku da znam kome se obraca (osim onog momka).
2. Izraz na licu gitariste. Trebao si da sacekas neku emociju (osmeh?)
3. Da je kadar malo siri (ovo je vec licna preferencija) i da si pustio jos malcice svetla da se ocrtaju refleksije na licu, posto mi se cini da se se naziru. Inace svidja mi se.
4. Odsecen vrh glave, lakta i gitara zamalo. Mozda si mogao jos malo da se spustis nize ili promenis poziciju.
5. Muzicari su na sceni, tako da vole da ih gledaju i da poziraju, pogotovo glavni pevaci. Kada si vec u malom prostoru i mozes toliko da im pridjes iskoristi to u svoju korist i slobodno im masi, deri se ili upali baklju da im skrenes paznju ka sebi i onda napravi fotku. Vise ce se svideti tebi, a i njima kada im posaljes.
Mada ako je gledas kao fotku koja je spontano nastala, skroz je ok, ali kapiram (ispravi me ako gresim) da zelis da ti fotke budu jos bolje (efektnije).
Nadam se da nisam previse smorio