Prva ok, ali šteta za senku na licu i ruku u prvom planu.
Druga baš fina.
Treća tesna od gore.
Poslednja - hmm, ne znam.
To su moje zmerke, ostalo je uglavom ok
Hvala Pericha na komentaru. Nije treća tesna vec sam je ja ne znam kako i žašto kropnuo.
Slazem se sa Perisom :)Druga mi je odlicna:) Kod 1 i 3 da si se popeo na tobogan i fotkao od gore mislim da bi bile predobre fotke, sledeci put ako budes mogao probaj jedan takav ugao:) Inace cela serija koju si radio ima dobrih fotki:)
Hvala Serb. Naravno da ću propati iz drugih uglova da uslikam kad se završi rekonstrukcija dečijeg dela kog su vandali plomili, pa je nastala gužva na toboganu!
Sledeci put otvori blendu na barem f2.8...ok je pozadina, ali mi fali bokeh
Nisi trebao da korstis blic na 1. i na 3. fotki...da je bio odvojen blic od aparata kroz softboks ili kisobran, pa ajde, ovako direktno izgleda ruzno...tj, svetlo je previse ostro...ja sam za to da se koristi spot merenje kada je neko u senci, a pozadina svetla i da pozadina pregori, nego da pozadina bude dobro eksponirana, a model koji je u senci da se dosvetli direktnim blicem...druga fotka mi je najbolja...mada i tu mi fali veca blenda...
Pa nije trebalo da koristim blic i kod treće sam to sada popravio.
Nisam ni posao da fotkam decu i portrete, nastalo je eto spontano tako da je i popap blic korišćen a ne eksterni. Dobro si me podsetio za spot merenje a i primeniću podešavanja koja si naveo. Hvala unique... Težimo da budemo bolji!
Ne znam što vam smeta treća. Meni je odlična, a mislim da je zbog rakursa.
Sledeću put otvori skroz blendu i ostavi malo više prostora da može bolje da se kropuje.
Hvala Cronnin na komentaru.
Uvek ostavim malo lufta na fotkama zbog 95% pokrivenosti trazila.
Meni su sve dobre.
Hvala Sanja!
I meni su moja čeda lepa.
Ali i sugestije koje su date, na mestu su a ovde na forumu ne može se prošvercovati nešto što nije dobro i podržavam to.
BTW. Da napomenem da je Dalibor obradio drugu a ja sam treću.
Hvala Dalibore na trudu.