Drugari,cisto da znate.
Ako vas odbiju na istocku,toliko puta da na kraju treba da cekate god dana...kao sto se meni desilo.
Mozete da napravite novi profil i odmah saljete.
Ja sam za to saznao od drugarice koja se isto bavi stockom,pa im poslao mejl gde sam ih pitao,i stigao mi odgovor. Da,otvorite novi nalog i saljite.
Sad...koja je onda logika da te puste da se susis,kao hobotnica na Suncu ja ne znam...ali,ja sam otvorio novi nalog...primili me...i bez problema primili sve fotke koje su mi odbijali u prijaama.
Sta vise,procenat primljenih mi je oko 98% jer su mi par fotki odbili zbog režžproperty releasa al mogu da ih saljem na resubmit,takod a racunam da mi je na 200 i nesto fotki prolaznost 100%.
Ja sam ocekivao da ce me istock odbijati kao sugavo kuce a oni primaju vise nego shutterstock. Ali,prvo mora da se upadne.
Mog drugara su primili iz prve. Poslao im fotke koje je radio sa nekim matorim canonom od manje do 10mp.
Na 2 fotke je imao strahovite mrlje po beloj pozadini nastale od verovatno healing brusha....da mi nije jasno kako oni, ako vec on nije,nisu videli,ja video iz prve....ogromne fleke,nije cepidlacenje.
Ali,izgleda da je kod njih pitanje srece. I meni su odbijali mnogo bole fotke,od onih sa koima su me primili.