Igore, da ne budem ko inspektor sa Stocka ... ali i ja bih te odbio na prvu loptu. Ovo ti drugarski kazem.
Pazi vako
Ovde vidim u naznaci sijaset optickih anomalija, od neostrine u cosku... od aberacija po krovovima, vrhovima planina... pa sve do te neprijatne plave izmedju oblaka.
Druga, ... imas bre tackicu prasine, odsjaja... sta li je ovo uopste? Nije mi jasno kako je to proslo i na Shutterstocku
I treca, sam rakurs je aposlutno neprijatan... da ne pricam o skoro pa centralnoj kompoziciji. Drvce u donjem levom uglu, takodje je nedopustivo.
Ovako, nisi ti ni prvi ni poslednji koji je dobio ospice od IS inspektora, ali ti savetujem da se malo ohladis... da promenis pristup, i da malo temeljitije pregledas fotografije pre nego ih shibnes gore. Ako treba, okaci fotografiju ovde pre neko je posaljes njima, pa da te mi izdrndamo pre nego oni gore. Nesto razmisljam, mozda ovaj deo foruma bacimo pod kljuc... pa da pristup imaju samo registrovani clanovi, i da se fotografije nakon nase analize obrisu, da nemas problem kasnije. Ili je uopste bezvezno to sto predlazem? Nisam bas upucen u sve tajne prcanja IS inspektora i raznih pravila stock agencija?