Ja komentarišem ono što vidim na svom ekranu, složićemo se, to može biti jako drugačije od tvog pogleda.
Fotografije su malo svetlo crvenkaste ili nekako rozikaste. Ako si to hteo, onda si uspeo.
Mislim da si mnogo pomerio u desni položaj klizač za srednje tonove i ja bi ga malo vratio nazad u levo da ako je moguće ove bele površine lica eliminišem. I da se dobije veća dubina.
U radu sa Lightroom-om potrudi se da kontrast podešavanje isključivo uradiš u Tone Curve, a onda suština su lokalna podešavanja pomoću Adjusment Brush. Ovim alatom možeš sva podešavanja da primeniš na željenu oblast fotografije. Sve ovo verovatno znaš ali mudrost je u ispitivanjima, pokušajima i kada dođeš do dobrog rešenja sačuvaj ga kao preset za svaki slučaj. I koristiti mogućnosti alata za oštrenje (mislim na verziju Lightroom 4), nejednako oštrenje oblasti u fotografiji.
I..... mislim da ne smeš da se opterećuješ da praviš istu fotografiju sa d3100 kao što je prave u studiju profesionalnim aparatima i osvetljenjem. Svetlo je ipak Majka fotografije!