Malo su preeksponirane, ispisan brend se ne vidi... a mozda je i to postolje trebalo jasnije da se iscrta. E sad, mozda i nije... ne znam tacno kakav je trend po tom pitanju... ali znam da si odabrao pravi ugao za fotografisanje. Tako da, meni je savrseno jasno kakva je ta cipela, a to je valjda najbitnije.
U svakom slucaju, predao si robu... i naplatio, a sad malo udri pa eksperimentisi sa fajlovima koji su ti ostali.
To si u pravu, da sam radio 10-15 komada, svakako bih obratio paznju na svaku sitnicu
Cim nadjem vremena, sredicu jos neku pa cu da okacim
...cifra za koju sam radio je smesna pa nema potrebe da se cimam oko sitnica...
Cimaj se zbog sebe, ne zbog cifre
Tvoj rad će uvek biti tvoj i predstavljati tebe. Inače sve je ok ispalo, uvažavajući sve već iznete primedbe.
Pozdrav!
Potpuno si upravu
Inace, njima sam dao sve fotke, a izdvojio sam par koje sam sredio i rekao: "e za tu-i-tu cifru dobijate sve ovakve, u suprotnom dobijate te koje ste dobili" Njima odgovaraju i losije, samo da ne plate
Vrlo dobro. Prva mi se svidja, ali ove lakirane/cirkonirane su bas nezgodne za fotkanje.
Cestitke na obaljenom zadatku.
Super si odradio ovo svidja mi se:) Ove lakirane mozda ne bi bilo lose uraditi u light boksu, ja kad fotkam satove (u zavisnoti od stakla ) dobijam sebe i reflektor u odrazu, dok ga ne stavim u boks Cinimi se da se malo vidis u lakovanoj cipeli Nije kritika nikako nego da podelim iskustva sa tobom mozda bude bolje Jos jednom super si odradio ovo
Uh, sa crnom lakiranom ili staklo povrsinom je bas tesko raditi, a da to ispadne kako treba. Nemam neku praksu ali znam da se to radi pomocu takozvanih "crnaca"
Nebitno, zanimljivo je i ispadne bas dobar rezultat sa kontrolisanim pravilnim refleksijama