Vito, bas se oseca razlika u fotografijama od kako si kupio novi aparat. Koliko je ta razlika u samoj obradi, a koliko do novog aparata. Meni se dopadaju oba stila, ali me onako laicki interesuje sta je uticalo na promenu stila
desha, to su neke od poslednjih fotografija fotografisane sa Sony A700. Drugog dana ove ture ujutro, iznenada aparat je prestao da radi
. Zapravo mogao sam fotografisati još samo sa najotvorenijom blendom a pejzaži sa f/2.8 baš nisu nešto posebno. To se dogodilo ujutro za vreme najbolje svetlosti i tamnih oblaka na granici kiše. Samo da me vidiš kako sam nekih 15 min nesretno sedeo i jadao se. Srečom sam kasnije ustvrdio, da mogu upotrebljavati manualni Samyang fisheye sa ručnim prstenom za blende. Tako je najviše fotografija drugoga dana sa tim objektivom. Neke su fotografije kasnije napravljene i sa kompaktom Sony TX5 (panoramske snimke).
Razlika u fotografijama je najviše zbog drugčijeg načina obrade (drugi softver). Još se tražim ali s vremenom i sa više iskustva to če se srediti
.