Prije 3 dana mi se pokvario laptop. Tako da sada pisem s fona a tako ce ostat narednih par dana do kupovine istog.
Ok, budzet je nekih 700 eur +- 50 eura.
Isti bih kupovao iskljucivo ovdje tj u Slo.
Isao bih na 17' monitor, ne-integrisanu graficku (pozeljno Nvidia, ne i uslov) i5 ili i7 procesor, e sad ono sto me najvise zanima je to da li u tom rangu ima nesto u ponudi da podrzava 16gb rama. Od ostalih sitnica mora da ima hdmi i pozeljno 1 usb 3.0.
Mozda puno trazim za te pare ali takvih laptopova ima, juce sam nasao Thosibu za nesto manje od 600 eur, podrzava do 16 gb rama (ima 4 al to se lako nadogradi) i ima sve onako kako mi treba ali ono sto mi ne stima je integrisana graficka, to ne dolazi u obzir.
Igrice ne planiram da igram na njemu, imam plejku, koristio bih ga standardno za net, obradu video zapisa u Ae, fotografija Ps i crtanje illustracija u Il tj koristim adobe programe.
Znaci moze predlog ili samo smjernica, ne treba mi ono Dell vs Asus vs Acer vs HP itd
Licno naginjem na Dell i nasao sam jedan koji ima sve gore navedeno al podrzaje 8gb rama, on ce i bit kupljen u slucaju da ne nadjem nesto slicno da podrzava i tih famoznih 16gb