Pre svega, hvala svima na komentarima!
@cronin - Licno volim taj ispran izgled, a i to mi je bio cilj sa ovim fotkama.
@Zuta boja - Da, ima je previse, jednim delom zbog zlatnog reflektora (zilberice) kao sto je Bole rekao, a drugim delom sam ja kriv, posto sam pri prvoj obradi dosta ubio boje, pa su modeli na fotkama izgledali potpuno anemicno, te sam onda na brzinu pomerio slajdere saturation i vibrance, posto sam zurio da finisiram ceo set.
@neonka - Na toj poslednjoj nije namignula!!! Onda nam je "isteklo vreme" posto smo oboje poceli ozbilno da se znojimo koliko je bilo vruce u autu, a i drugi fotografi su cekali svoj red. No ipak sam zadovoljan.
@Bole - Na kakvo mutnilo mislis, ako mozes bolje da mi objasnis? Uglavnom je fotkano na 1.8, a one koje su na 2.2 su mutnije (ta blenda 35-ici nikako ne lezi, a ja je slucajno promenio i nisam primetio).
Ako izuzmemo da je bila guzva i malo vremena, na sta bih trebao da obratim paznju za ubuduce?
P.S. Inace generalno imam problem da kada sve napravim da izgleda kako sam zamislio, naravno podesavajuci na osnovu onoga sto vidim kod sebe na monitoru, na 90% drugih monitora to nema veze sa zivotom, pre svega kontrast i zasicenje boja. Sigurno bih trebao da kalibrisem ekran, ali IPS panel uvek daje kvalitetniju reprodukciju od TN-a.