Evo odgovor koji sam napisala clanu u inbox, samo cu iskopirati, ako nekoga interesuje... To su moji neki utisci o aparatu sada kada sam ga malo vise proucila. Pitao me je kakav je i da li je istina da jede baterije, a evo i mog odgovora:
Istina je za baterije, ali to je samo u situacijama kada se koristi blic, u ostalim je potpuno u redu, bas sam se sada vratila sa odmora i za 12 dana sam ga punila 4 puta po celu noc bude na punjacu, a napravila sam 1000 fotografija. Ja sam zadovoljna. On za te pare pruza i vise nego dobre fotografije, drugarica ima Nikon s9100 i ovaj moj pravi bolje fotke, drago mi je sto sam odlucila njega da uzmem a ne taj Nikon. Imam raznih fotki, ne znam sta bi te zanimalo, mogu par tih sa mora da ti okacim ako hoces. Uglavnom mislim da za te pare on pruza i vise nego sto se ocekuje, naravno da moze i bolje, ali u ovoj klasi tesko. Pritom ima mnostvo opcija i efekata, jos uvek nisam stigla sve ni da istrazim. Opcija fokusa je takodje dosta dobra.
Pozdrav, nadam se da sam pomogla.
Pozdrav svima i ako nekoga nesto jos zanima, slobodno neka pita, ali ne zamerite ako ne vidim odmah...