Smarko, a u kom si to ovlascenom servisu popravio.
Pixel plus, Mihizova u Beogradu.
Ma ja sam zadovoljan... kvar je otklonjen, aparat radi punom parom, a ocekivao sam da ce biti i skuplje, tako da sam bio psihicki pripremljen. Bas zbog toga sto ne znam koliko je to komplikovano uraditi ne postavljam pitanje da li je realna cena ili ne. Jedino sto bih voleo da postoji prava konkurencija za servis, pa da se formira neka realna cena... Za pixel plus sam cuo sa vise strana, pa mi je to bilo najsigurnije. Taman posla da dam nekom susteru pa da placem posle toga...
Kao reper, u isto vreme sam nosio 17-40 L, neki sraf se otkacio iznutra (culo se zveckanje) i nekad mi je mehanicki kocio zum. Nikakvih drugih problema nisam imao. Serviser mi se javio i dijagnostifikovao mi je taj kvar + neki problem sa fokusom... Pretpostavio je je taj sraf setao po ploci i da je neku elektroniku za fokus poremetio... Hteo je da zameni neku plocu... Posto pre toga bas nikad nisam imao problem sa fokusom (cak sam bio prezodovljan kako radi), rekao sam mu da samo otkloni mehanicki kvar, a da ne menja plocu, dok se licno ne uverim u kvar.
Cena da se namesti taj sraf iznutra je bila oko 3500 din... da se zameni ploca uz to - nesto preko 7000, ne secam se tacno koliko.
Na kraju mi je rekao da je malo "pojacao napon" na ploci i da sad sljaka ok...
Stvarno malo znam o tim stvarima, tako da sam definitivno pogodna ovca za sisanje. S druge strane, ne zelim nikako da optuzujem nekog za nesto, bas zato sto sam laik...
Kao sto vec rekoh, jedino sto bih zeleo je da postoji vise takvih servisa...