Ne, ljudi, nemam nameru da nekoga kopiram, niti sta slicno, nego kako se ne razumem u to, pokazati fotografije na foru kakve zelim mi je jedini nacin da vam na neki nacin kazem/pokazem sta zelim, a da ne kazem nista, jer nista posebno ni ne znam u vezi toga, zato i trazim pomoc, a kako dobiti pomoc ako vam ne pokazem sta mi treba (kad ne umem recima, onda slikama
)? Tako da je link bloga i komentar kako mi se fotografije taj fazon svidjaju bas zbog toga.
Jedan od problema mi je sto te pare imam sad i ko zna kad vise. Srednja sam skola, pomoc za pare nisam trazila ni od koga, skupljala sam sto od svog 18. rodjendana, uzine, nisam izlazila itd, kako bih to kupila, tako da kako to sad potrosim za koji god objektiv, to mi je sto mi je.
I da, to mi je potrebno za slike outfit postova, modnih detalja, kao i modnih revija, u fazonu Fashion Selection itd.
)
Hvala na odgovorima. Pre svega cu poslusati savet da odluku ne donesem odmah,sacekacu da prodje neko vreme, da sama sa sobom razmislim i vidim sta i kako i tek tada cu doneti konacnu odluku. U svakom slucaju ste mi mnogo pomogli.
Tako da vam ne bih vise smetala. xD