Lepe fotke, samo nema exif ...
Hvala
desho, ako hoces nije mi problem da ispisem za sve fotke ili ima neka posebno koja te zanima?
Odlicno uradjeno, svaka cast.
Odabir motiva, kompozicija, white balanas, ... sve je odlicno, jednako kao i odluka koju konvertovati u crno belu, a koju ne.
Hvala
Zorane , najteze mi je bilo izabrati koju da konvertujem u crno belu, jer je cela Parga puna boja, zivopisna,ali detalji su presudili...
Super serija,mada malo brutalna po ovako šugavom vremenu
Serija je zaista lepa,i meni je jako drago što nisi forsirao HDR iako si ljubitelj istog I slažem se sa ovim nadasve simpatičnim godpodinom @neom da nije humano u zimskim mesecima kačiti "morske" fotografije,ko će sada dočekati leto
Hvala vam
Neo i
Neonka(
Neonci ), jes bezveze zimi kaciti letnje fotke, eto malo da razvedrimo ovo sugavo vreme, koje se zaglavilo negde na pocetku jeseni,nit je toplo nit hladno...
Neonka, jos uvek pokusavam da prelezim tu deciju bolest koja zahvati skoro svakoga ko se pocne baviti fotografijom...
Parga je naravno sjajna, a tvoj pogled na istu je docarava na takav nacin da je svako zeli posetiti. Svidja mi se i neutralni koloritet tog Nikona.
Hvala
Millas.
Sjajna serija! Stvarno! I obrada i kadrovi... nisi gubio vreme (kao neki... )
Nego, ako nije tajna, kako si došao na ideju za Pargu? Mislim, nije baš usput gde god da kreneš (relativno blizu je jedino Zakintos, ali se do njega i inače ne stiže ovim putem). Kakva je situacija za parkiranje tamo?
Pozdrav
Hvala ti
Storm48.
Parga nije bila moj izbor, vec je devojka gledala fotke po netu i citala komentare po putovanjainfo sajtu i tako na njen predlog smo se slozili da izgleda totalno drugacije, kako po fotkama tako i po komentarima na internetu, od onoga sto smo do sada imali prilike da vidimo. Isli smo autobusom do Parge i planirali smo tamo da iznajmimo auto, ali kada smo stigli skontali smo da je sve tu blizu i da se svuda moze stici pesaka od max 1h laganog pesacenja ili, ko vise voli, za nekih 4-8 eura brodicem. Mada uglavnom do destinacija na koja smo cesto isli, kao sto je plaza Valtos, nam je bilo potrebno 20 min. maksimum. Tako da nam kola nisu bila potrebna. Sto se tice parkiranja, uglavnom ima mesta ispred svake vile za parkiranje, tako da parking ne bi trebao da bude problem. Jedino sto moze biti problem je to sto su im ulice strasno uske, taman da se provuces jednim automobilom. i veoma cesto su guzve, bas zbog tog mimoilazenja, a i zbog toga sto se tamo parkira gde ko stigne. Svaka cast mestanima kako voze kroz one kozije staze. Zanimljivo je to da nisam cuo ni jednu sirenu, cak i pored sve te guzve, za tih 10 dana koliko smo bili tamo. Nadam se da nisam smorio.