Zdravo svima!
Zahvaljujući vašem i mom drugu Tvitiju, uspjela sam da pazarim sjajan Canon PowerShot SX60, a kupovina je išla veoma lijepo, uz sav dogovor i najprecizniju i najbržu moguću dostavu veselog Ljube.
Hvala i jednom i drugom na spremnosti za saradnju, nesebičnu pomoć i ljudskost.
Planiram učiti, planiram se amaterski baviti fotografijom, svjesna sam da treba dosta toga da savladam, od mogućnosti koje ovaj aparat nudi, preko teorije i prakse, afiniteta i svega ostalog.
U mom gradu tek od aprila mjeseca kreće kurs fotografije u režiji Foto-kino kluba, tako da to tada izučavam literaturu, fotografišem i mučim se da savladam sve one strašne fizika-stvari kojih su pune fotografske knjige i priručnici. Idem sporo, i koliko mi vrijeme dozvoljava, nadajući se da ću vremenom ući u suštinu.
Planiram ovoriti temu na forumu gdje bih kačila svoje prve fotografije. Takođe, veoma uživam i učim, gledajući vaše fotografije i čitajući dobronamjerne savjete i komentare koje upućujete jedni drugima. Dopada mi se tema "Prozori i vrata", na njoj sam se najviše zadržala. Ali i sve ostale teme su veoma korisne i edukativne.