ja bi umeo da napravim takav render, fotku ni u ludilu, mada mislim da je ovo render da nije fotka no zato i pitah, svasta vi iskusni umete da slikate
elem, za aerodrom, ako ide dole u prtljag nije frka, ali u avion nema sanse da ga uneses, ako ti ga nadju oduzimaju na jedan ne zanima ih koliko kosta, meni uzese jedan manji (onaj najmanji sa malecnim nozicem turpijom i makazicama) u larnaci pre 10tak godina ... dole u torb moze i nozekalja nije frka, samo je problem sto onda uvek mora cekiras prtljag i sto ga vrlo cesto otvaraju ako primete "oruzje" u torbi ... ima neka fora da prijavis da imas oruzje u torbi i onda se prtljag "posebno" hendla (ne ide klasicnim putem vec valjda neko iz posade licno prati tu torbu do aviona i ne ide gde je obican prtljag nego na posebnu gomilu), moguce da je u pitanju novinarska patka i da me neko izbaroniso, licno nisam nikad probao, mada mi deluje logicno..
btw taj celik od koga prave svicarce nije bas extra tvrd tako da tesko nosi dobru ostricu ali je zato prilicno elastican i ne puca tako lako.. kada seckas u prirodi nesto (lisce, grancice) obavezno ga obrsi suvom krpom, oce od kiseline od grancica i cvetica da budu fleke na celiku