pa kad na milc mozes okacis sta oces
Ax, ali to ubija celu poentu prelaska na MILC. Ako ćeš i dalje da vućeš sa sobom svoj 100 mm prajm i 70-200 ... Pogotovo kada Fuji ima tako dobre male kit objektive
skroz tacno ali sve to kosta tako da kapiram da ce polako na tenane da se prelazi na milc objektive a da ce ovi postojeci da se prodaju tek kad zamena za njih vec stigne .. po mojoj slobodnoj proceni - tamo negde za 6-12 meseci ce krenuti prodaja
... tako mislim zato sto sam pravio neki svoj time line, jesen/prolece kupim alfa 7 dva kpalac ili sta vec bude bilo no tih 50tak megapixela sa stabilizacijom u telu, iljadu fokusnih tacaka i milioni iso-a kapiram da su mi ok za slikanje cipova
... i onda kontam da cu objektive krenuti za njega da kupujem tek tamo negde na leto '16te a do tada cu da se sluzim adapterima .. posebno sto ja realno imam dva ff objektiva, ostalo je sve realno krs a da za taj aparat treba uzet valjano staklo te opet, ako krenem da kupujem obkektive za njega na leto kontam da ove postojece mozda budem prodavao na jesen sledece godine ako ih uopste budem prodavao, posto se ne isplati da prodajem 50d ne mogu ni kikiriki da dobijem za njega a dobar je za po kuci, onda ostavim canon objektive za njega sto bi ih prodavao
... i ovi momci koliko vidim nisu prodali dslr aparate, ne isplati se, ako im nije frka za kintu verovatno ce ostaviti i ledja i stakla ... kad se vec iscimas da andjes dobar primerak, steta ba prodavat
.. posebno sto su hobisti uglavnom horderi, ovi profesionalci to ionako menjaju ko carape (i hvala im zato mi imamo dobre polovne objektive) ali hobisti se tesko od bilo cega odvajaju