Pazi, ne kazem ja da je igra loša, kao igra je sasvim OK.
No, meni lično se ne uklapa mnogo u koncept Tomb Raidera. Mada, jbg, to jesu današnji trendovi
Krenuli smo od Jamesa Bonda koji je bio gospodin čovek, a završili smo na nekom majmunu koji se pentra po dizalicama, skače sa motorom i ko zna šta sve još ne.
Kad mi se gleda tako nešto, onda gledam Crank, ili možda Die Hard, a ne James Bonda for fuck sakes...
Napravili su od Tomb Raidera klasičnu pucačinu, jbt, manje sam koristio oružje u Far Cry-u. Ne možes nigde da se okreneš, a da te iza nekog ćoška ne čeka Boche Gangbang ekipa!
Malo konzistentnosti nije na odmet. Ako vec prave prequel, u kome predstavljaju Laru mladom, naivnom, ranjivom i nesigurnom, onda mi rukovanje raketnim bacačem nije baš po meri.
Da su joj bar stavili tetovažu
JNA 1982, pa i da nekako progutam to. A ni pajserisanje lobanja i davljenje samostrelom nije bogomdata veština u mladih devojaka.
I da ne ulazim u to da je ostvro puno poremećenih sektaša, leševa nacista, mutiranih i naoružanih divljih svinja, vanzemaljaca i ektoplazmatičnih ostataka udaljenih galaktičkih božanstava, a da naša ekipa prijatelja nonšalantno leži na plaži uz logorsku vatru i čeka Laru da se vrati sa gedorom ...