meni kadriranje ne ide, nikako. kolege koji se malo više bave fotografijom oko mene mi to govore, međutim ja sam tip osobe koja slika radi dokumentiranja, a ne zato da to izgleda nekome ljepo.
"pravi" rovinj, eh, imate na internetu slika ohoho, i na google earthu isto. također, slikati uz more baš i ne mogu, nema zakona koji to regulira (još), ali nekako nije moralno. tu ima i male djece, i svasta... ali bit će nešto slika. znam prava mjesta i pravo vrijeme za okinuti neku romantičnu sličicu
sad, dali će i na slici ispasti kao u stvarnosti, neznam
ps - radim sa turistima od moje 16. godine, i na svu sreću tamo di radim su manje više odmorni pa ne budu živčani.... a dovoljno sam plaćen da me takvi njihovi ispadi ne iživciraju, inače bi vjerojatno izveo masakr letećim noževima ili tako nečime. "teško ozlijedio čovjeka praznim tetrapakom soka od 1 litre..." je novinski naslov koji mi se sviđa...
šalim se malo, iako ponekad mi zaista dođe, prvenstveno sa švabama, neznam šta govore, a ne zatvaraju usta i deru se -.- iako šef rješava sve probleme i štedi mi živce.
hah, malo samse raspričao...
šta se slikanja tiče, ima desetak "fotopointova" po gradu, i stvarno sa tih pozicija slike ispadnu lijepo, osobito ako se potrefi vrijeme tj osvetljenje. međutim to je toliko istrošena fora da mi se gadi uopće gledati sa tih pozicija, kamoli slikati...