Danas je bio moj najbolji macro dan
Kao i uvek, izašao sam u dvoriste, da fotograišem macro, i jedan delić dvorišta je pre bio bašta, ali sada ne služi ničemu...pošao sam da tražim neke insekte i naleteo sam na jednog hoverfly-ja, koji je bio raspoložen za fotkanje...
1.
...uradio sam par fotki i slučajno sam video da se jedna travčica pomera, kad sam se priblizio, imao sam sta da vidim...jos dva hovefly-ja, koji su pravili male hoverfly-čiće
2.
3.
4.
5.
...posle nekih 20 fotki, ja ustanem, da se protegnem, posto sam nekoliko minuta skoro lezao na zemlji, i pokušavao da uhvatim ove dve bubice, slučajno spazim na jednoj grančici vilinog konjica, koji je odleteo kad sam se približio, pa sam se malo odaljio od grancice, posto sam cuo da se oni vracaju na isto mesto i tako je i bilo...posle nekoliko sekundi se vratio, pa sam se, polako, ali sigurno, približio, i uradio par fotki...
6.
7.
to je to za sada, mada mi je ostalo još nekoliko fotki da obradim, mada mislim da nema nekih koje su bolje od ovih
Za nekog macro majstora, kao što je Devil, ovakve fotke su klasika, tj. radi ih kad hoce, ali za mene je ipak nesto više, pošto sam početnik...
Ako mogu neki komentari, kritike, ili bilo šta, da ne bude da sam džabe sve ovo pisao