Jako sam zadovoljan fotografskom stranom onoga što radiš (sposoban si da se uključiš družinu makro-terorista koji su se razmileli svud po forumu, pa mi ostali ne smemo ni da navrnemo makro stakla
), a jedino Ti škripi deo vezan za post-proces. Ja čak nisam siguran da li Ti uopšte obrađuješ fotke?
Znam, idilično zvuči da fotke iz aparata budu savršene, ali to u praksi jako retko biva, jer je senzor (a kod kompakta je to posebno izraženo) nema tu dinamiku i reprodukciju boja, koju ima oko. Nedaj da Te lože pričama o "pravim majstorima kojima ne treba PS". I u doba filma je postojala laboratorija, samo se umesto menija, trčalo po komori, i presipalo iz suda u sud.
Šta hoću da kažem - daj mu ga malo po Photoshopu. Ovako dobre fotke zaslužuju da ostanu negde u malom mozgu, kada neko pročita neki Tvoj komentar ili slično. Da se seti i kaže sebi "e, pa ovo je onaj Unique, čije su makro fotke..."... Kapiraš?
Eto. Nadam se da ne zameraš na iskrenom komentaru, koji je vezan za sekundarni, ali ipak bitan deo fotografske priče
Pozdrav