I ja sam kupio pre par nedelje A720IS i zadovoljan sam izborom. Cak i kada su slabiji svetlosni uslovi dobijem pristojne slike (posle podesavanja Level-a u PhotoShopu i ponekad propustanja kroz NoiseWare).
Koliko sam primetio u A(uto) rezimu bez blica, i kada je dobro svetlo aparat postavi Shutter speed na skoro sekundu i tada je normalno da slike budu mutne.
Zato sada kada hocu bez blica slikam u M(anual) rezimu, a sa blicem slikam ili auto ili portrait mode.
Od podesavanja sa promenio AF Frame na Center, IS mode na shoot only i kompresiju SuperFine i velicinu slike na L(arge).
A IS radi posao posto mi uspevaju (doduse svaka treca) i slike iz ruke sa Shutter speed na ~1" .
Takodje sam video da ISO 800 pogotovo kada je lose svetlo nije ni za sta. Na ISO 400 se prilicno primeti sum kada je dosta svetla.
Da ti nije mozda ukljucen ISO HI?
Jedino za sta kamera nije je slikanje ljudi u pokretu bez blica kada ima malo svetla.
Ovde mozes skinuti advanced user guide (PSA720IS_CUG_EN.pdf)
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=ModelFeaturesTabAct&keycode=sample_images&fcategoryid=183&modelid=15657#DownloadDetailAct