Pozdrav,
hvala Neo, ne samo u svoje, vec i u ime najmanje onih 200 deda-mrazova na motorima. Eto, dogadja se da neka aktivnost i u teskom vremenu izvuce iz ljudi ono najbolje.
Sto se tice mojih fotografija u onom fotodokumentovanju, iako nisu sve fotke okacene, ja sam svojim radom generalno razocaran. Krenulo se malko ranije, ali taman dovoljno da ne stignem posle menjanja da objektiva da skinem CPL sa 70-300IS i rezultat je uocljiv. Fotke su, po meni, ipak podaleko od onoga sto sam od sebe zahtevam. Naime, u velikoj medijskoj aktivnosti ove zime, cesto su moje fotografije u nedostatku pravih fotoreporterskih, zavrsavale po raznoraznim medijima. Iako sam bio svestan da moja fotografija u svojim najjacim momentima samo koketira sa reportaznom kakvu pravi fotoreporteri odradjuju, bilo je bitno da po svim parametrima dosegnem makar odredjeni nivo koji bi ne samo bio dovoljan za objavljivanje, vec i da zadovolji kritiku mojih drugara koji se bave ovom vrstom fotografije. Taman sam oplemeio svoj kadar i kompoziciju do zaovoljavajuceg nivoa, kad napravim ovaj kiks sa filterom.
Nije jednostavno voziti motor ispred ostalih (slikas, pretices pa se probijas kroz saobracaj pritom po vlaznom kolovozu i onda sebi biras mesto, rasciscavas ga od znatizeljnika koji bi sad tu parkirali pa i oni cekali cudo nevidjeno
itd.) sa sve koleginicom koja snima video i jos na sve stici misliti i dobro odraditi, ali to nije izgovor na kraju.
Eto, uporedis samo fotke sa Borskog i ove i znas odmah o cemu pricam