Kao što naslov kaže,imam jedan simpatičan predlog za sve drage mi forumaše:-)
Kako sam mogla da primetim,ovi jesenji dani su malo umrtvili forum,ili se vade stare fotografije iz arhive ili poneki „poslednji trzaj“ lepih jesenjih pejzaža.Naravno,uvek nam na raspolaganju ostaju „kućne tehnike“ poput tabletop-a , ’vatanja kapljica i sl.,ali za to su potrebni neki elementarni uslovi i još ponešto…..Zato mi je palo na pamet da malo razmrdamo ovaj forum u ove ‘ladne dane kada većina nas sedi kod kuće pa se setih jedne zanimljive igrice koja bi možda bila interesantna i nama matorima:-)’ajmo te sad „in medias res“:-) Igrica,tj. neka vrsta takmičenja bi se sastojala u tome da bi za početak neko od forumaša na forumu postavio neku totalno sirovu neobrađenu fotografiju,po mogućnosti ne preterano savršenu .Ostali forumaši zaineresovani za igranje bi imali fore da u nekom unapred određenom roku (npr. za vikend) obrade datu fotografiju u PS-u po sopstvenim afinitetima i da iz nje izvuku masimum.Ograničenja na tom polju ne bi postojala,mogli bi da puste mašti na volju.Posle isteka roka,te obrađene fotografije bi bile objavljene na forumu gde bi se birala najlepša.Onaj čija fotografija bude izabrana postavlja sledeću „sirovu“ i tako u krug....Meni se čini da bi bilo interesantno videti jedno fotografiju obrađenu na nekoliko različitih načina,možda u međuvremenu otkrijemo i neke nove momente PS-a:-)A sem toga,svi bi smo bili ravnopravni jer u startu raspolažemo istom “opremom”:-)
Ako vam se ideja dopala,zamolila bih zainteresovane drugove članove da potvrde svoje učešće,a onda ćemo se lako dogovoriti o postavljanju prvog sirovog materijala za obradu i ostalim tehničkim detaljima:-)