Dragi clanovi ovog naseg PCFOTO.BIZ foruma, iako nas je mnogo manje nego na nekim forumima sa znatno duzim stazom, mi i dalje opstajemo, druzimo se i razmenjujemo fotografije i iskustva. A proslo je od tog Februara 2007. skoro tri godine kada sam se konacno udostojio da poslusam naseg Vojislava i pokrenem forum. Eeee, gde mi je pamet bila...
HVALA ti Vojo!
Za ove skoro tri godine dobijali smo u proseku po jednog novog clana foruma na dan, a nadam se da ce se ubuduce i taj broj dosta povecati. Zato, sto planiramo da osvezimo sajt
http://pcfoto.biz sa dosta tutorijala i tekstova koji mogu da pomognu clanovima foruma da lakse savladaju osnove fotografisanja ili unaprede vec postojece znanje. Svakako ste i vi dragi clanovi, stari i buduci, dobrodosli da svojim ucestvovanjem u radu foruma doprinesete sirenju ove foto-zajednice.
Blizi se kraj godine, sumiraju se rezultati, pa smo tim povodom odlucili da nagradimo najaktivnije clanove forume, a prema statistikama foruma koje mozete da vidite na dnu stranice, najaktivniji su bili:
Top pisač: Zarko Silic
Top postavljač tema: Tviti
Najprisutniji: MIHAIL0
Spomenuti clanovi foruma su nagradjeni sa:
-
Zarko Silic: Foto-ranac Vanguard Oregon 50
-
Tviti: objektiv Canon EF50mm f/1.8 II
-
MIHAIL0: Stativ Vanguard Alta+ 233AP
Cestitam momci! Takodje, svim clanovima foruma zelimo srecne predstojece praznike, ako su u mogucnosti onda da iskoriste ovaj "beli sengen" o kome se toliko prica proteklih dana, i otputuju na neko lepo mesto, a kada se vrate da nas sve obraduju sa nekim mnogo lepim fotografijama.
Jos jednom, mnogo pozdrava svima i svako dobro.
Ziveli !!!