Imam jedu nedoumicu u vezi izbora fotoaparata. Posto planira da u skorijoj buducnosti investiram u ovo malo cudo sto slika bez kicice zanima me vase misljenje u vezi sa ovim aparatom, a bilo bi jos i odlicno ako ovde ima prisutnih koji su i vlasnici istog pa da sa mnom a i ostalim clanovima podele svoje utiske o njemu (iz prve ruke)
Takodje ako neko ima i neki predlog koji je bolji od ovog aparata a da su cene priblizno iste bio bih mu zahvalan da mi to i kaze (samo bih voleo da to bude naki canon, ne znam zasto ali su mi nekako prirasli za srce).
Ono sto ocekujem od njega je:
- posto sam u neku ruku pocetnik ali bih zeleo da ponesto naucim o fotografijama i samom fotografisanju trebalo bi da ima sto je moguce vise manuelnih opcija i podesavanja
- da traje bar narednih 2-3 god tj da u tom periodu ne bude neka krsina
- da ima koliko je to moguce u skladu sa cenom sto veci asortiman opcija i mogucnosti
- da u neku ruku bude mobilan, sto ne znaci da treba da bude minijaturan, ali ne i glomazan, nego neka zlatna sredina
- i na posletku da mu auto mod bude bar priblizno odlican dok ne naucim da iz njega izvucem maksimum
- sto se tice samih karakteristika aparata, performanse navedenog mogu da posluze kao vodilja