Ja bih se ovde slozio sa
arhi-jem. Kao neko kome je programiranje posao, meni je Chrome trenutno jedan od "najutegnutijih" pretrazivaca, u smislu pouzdanosti u radu, brzine, mogucnosti... Barem je to moje iskustvo.
Mnoge stvari koje mu zameraju su upravo, kako je arhi lepo primetio, samo odraz dovoljne (mada nekada mozda i viska) drskosti da raskrste sa nekim zaostavstinama koje ljudi iz ciste lenjosti (ili sopstvenog komfora, da se ne izrazim drugacije) jos uvek razvlace, a koje je odavno trebalo ostaviti za nama, i petlje da forsiraju standarde onako kako je to zamisljeno - nedvosmisleno, ili napravi nesto kako treba, ili nece raditi, kraj. Realno, moze im se, nekada mozda (sigurno) i preteraju, ali vuku napred.
Tako da sto se problema foruma tice, ne bi bilo lose da neko strucno lice to pogleda, ako ima potrebe/mogucnosti - daleko od toga da je Chrome bezgresan, ali mozda je ipak do foruma
A aplikacije poreske uprave ne bih da komentarisem... Dobro, mozda malo, reci cu samo - Internet Explorer (jedino ne mogu da se setim koja bese prastara verzija)